(ВІДЕО) Сергій Дейнеко відвідав бійців-прикордонників, які проходять лікування на Львівщині

НАЗАД
23 грудня 2023 18:23

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко відвідав військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію на Львівщині.

В медзакладі на реабілітації наразі перебувають захисники з різних ділянок фронту, де тривають запеклі бої.

Під час візиту керівник відомства здійснив приємну місію і за особисту мужність та відвагу вручив бійцям відомчі нагороди. Заслуженими відзнаками відомства заохочено 20 прикордонників: нагрудними знаками «Відзнака служби», «За мужність в охороні державного кордону», «Відмінний прикордонник».

Сергій Дейнеко висловив вдячність і захоплення мужніми діями, проявленими під час захисту Батьківщини, кожному пораненому прикордоннику, побажав якнайшвидшого одужання.

«Вітаю всіх вас з прийдешніми Різдвом Христовим і Новим роком. Бажаю вам і вашим сім’ям здоров’я, щастя, миру, затишку. Будемо сподіватися і вірити, що наступний рік – рік Перемоги. Якнайшвидше одужуйте, воїни, і повертайтеся у стрій», - звернувся Сергій Дейнеко до захисників.

Також під час відвідин Голова Держприкордонслужби ознайомився з функціонуванням оновлених приміщень клінік терапії та кардіології, ПЛР-лабораторії та рентгенологічного відділення. Сергій Дейнеко високо оцінив професіоналізм медперсоналу і подякував колективу за створення належних умов для лікування та реабілітації воїнів-прикордонників.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси